Om os

Landets ældste computer værksted.

Værdier

Pcfixer har specialiseret sig i at reparere, opgradere og istandsætte bærbare- og stationære computere, Macbook reparationer og iMac. Vi leverer en alsidig og fleksibel service, hvor størstedelen af vores reparationer er klar samme eller senest den efterfølgende dag. Vi prioritere hurtig service og gode leveringer til en fornuftig pris højt, idet det ikke blot er tilfredsstillelsen med det udførte arbejde vi går op i, men også at vores kunder kan anbefale os til venner og bekendte – det mener vi nemlig er kernen i en sund forretning.

Historie

Pcfixer blev stiftet i 90’erne og har i dag 2 butikker til service af private kunder, foruden vores virksomheds service værksted som udelukkende servicere erhvervsvirksomheder. Vores butikker findes på de mest respektive gader i Valby og Søborg så det er let og tilgængelige for vores kunder.

Samarbejde

Pcfixer står ikke alene, vi nyder godt af vores tætte samarbejde med vores leverandøre og produkt fabrikanter, hvor vi ikke kun deler viden men også opgaver, på den måde kan vi altid tilbyde dig den bedste og mest alsidige service.